src="images/logo.gif"  
Domenii .ro !

Produse:

seturi refill

www.bestrefill.ro

Servicii :

    web hosting

    domenii ( .ro .com  )

    design web

Click pt.comparare

Informatii :

   contact
   termeni si conditii
   date tehnice

 Click pt.comparare

 

Scurta descriere a facilitatilor oferite

Abonamentele de hosting pe care le oferim pun la dispozitia clientilor nostri o multime de servicii si facilitati. Din aceasta cauza, vom incerca sa le explicam pe scurt.

Spatiu pe hard-disk (MB): Un singur MB de spatiu pe disc poate gazdui o cantitate apreciabila de texte, imagini sau alte fisiere. Majoritatea site-urilor din lume au sub 1 MB ca si dimensiuni.

Adrese email: Adresele de email oferite de noi sunt foarte flexibile. Puteti sa le configurati ca si cutii postale POP care stocheaza posta, alias-uri de email care redirecteaza mesajele catre o alta cutie postala, sau ca auto-responders.

Server SMTP: Puteti trimite email-urile prin serverul dvs. personalizat de SMTP (mail.nume_domeniu.ro). Limita maxima a unui mesaj trimis este de 20MB.

Trafic lunar: Acesta este cantitatea de date transferata in ambele directii asociata domeniului dumneavoastra. Un numar foarte mare de site-uri au trafic pe luna mai scazut de 1000MB, dar site-urile foarte populare pot utiliza de 3 sau 4 ori pe atat. Orice transfer de date peste limita alocata costa $10 pentru 1000MB pe luna.

Adresa IP statica: Fiecare tip de abonament este insotit de o adresa IP statica. O adresa IP statica inseamna ca adresa IP alocata site-ului dumneavoastra este fixa si unica. Unele companii de webhosting ofera adresare IP dinamica, ceea ce inseamna ca numarul IP este diferit de fiecare data cand va conectati la server; altele lasa mai multe domenii sa utilizeze o singura adresa IP. O adresa IP statica ofera site-ului dv. o adresa solida ce nu se va schimba, pe care o puteti folosi cand trimiteti fisiere prin FTP, sau cand dati un ping site-ului spre exemplu. O adresa IP statica va permite sa aveti un domeniu real.

Subdomenii: Pentru oricare din abonamentele noastre, va oferim gratuit un subdomeniu de genul numefirma.doljnet.ro. Dumneavoastra puteti crea un numar maxim de 20 de subdomenii in cazul in care aveti un domeniu propriu.

Suport pentru baze de date mySQL: mySQL este server-ul de baze de date pe care il punem la dispozitie. Majoritatea proiectelor noastre care folosesc baze de date se bazeaza pe mySQL si incurajam toti utilizatorii mSQL sau PostgresQL sa migreze catre mySQL.

PHP4: PHP a cunoscut cea mai spectaculoasa crestere in zona limbajelor server-side. Deja sunt peste 5.000.000 de pagini pe Internet care folosesc acest limbaj. PHP este compilat ca modul Apache impreuna cu MySQL, gdbm si suportgd.


Administrarea contului online prin:

- Control Panel:
Acest panou de control va ofera capabilitatea sa administrati contul dumneavoastra sub toate aspectele. Printr-un click de mouse, puteti administra spatiul web, conturile de email, directoarele, cgi-bin-ul dv. si toate celelalte facilitati pe care vi le oferim, cum ar fi statisticile asupra site-ului si inscrierea in motoare de cautare. Puteti chiar adauga noi facilitati contului dv. exact in momentul dorit. Cu acest instrument deosebit, nu va oferim doar controlul, ci si flexibilitatea de a face schimbari la timpul dorit de dv. si corespunzator propriilor dv. nevoi. Pentru a vizualiza cateva imagini faceti click aici .

- File Manager: Managerul de fisiere este o facilitate puternica. Va permite sa manipulati toate fisierele din site-ul dumneavoastra. Va permite sa creati, sa stergeti sau sa mutati fisiere. De asemenea puteti face upload de pe computer-ul dv. local catre server prin intermediul managerului de fisiere. In plus, puteti edita codul HTML in oricare din fisierele dv. cu ajutorul acestei optiuni. Ea va ofera tot ce este necesar pentru a va putea administra site-ul.

Telnet (SSH): Multi utilizatori nu sunt inca familiarizati cu telnet-ul si poate la fel de multi nu au nevoie sa-l foloseasca, insa exista utilizatori pentru care el este important. Telnet va permite sa primiti acces shell pe server-ele noastre Linux. Implementarea de telnet pe care o folosim se numeste SSH (Secure Shell). SSH este mai sigur decat Telnet-ul standard deoarece transmisia se face criptat.

FTP: FTP-ul este utilizat pentru a face upload si download de pe server. Aproape toate programele de design web, precum Adobe Pagemill, Macromedia Dreamweaver, GoLive HotDog, Allaire HomeSite, CyberStudio, HotMetal Pro, Netscape Communicator si NetObjects Fusion utilizeaza FTP pentru a va intretine site-ul.

FTP anonim: FTP-ul anonim permite vizitatorilor site-ului dv. sa faca download de fisiere prin ftp fara a avea o parola.

Extensii Frontpage: Frontpage este un utilitar Microsoft de creare de pagini web care necesita extensii server speciale pentru a functiona corect. Toate abonamentele noastre ofera extensii pentru FrontPage 97, 98 si 2000. Ele sunt instalate prin panoul de control.

Statistici Web detaliate: In fiecare zi veti avea o analiza de 8 pagini a vizitatorilor site-ului dv., accesibila din panoul de control.

Acces la log-uri: Daca preferati sa utilizati propriul program de analiza statistica, accesul la log-uri este foarte important.

Liste de email: Listele de mail va permit sa trimiteti email unui numar larg de contacte in maniera foarte eficienta. Puteti administra lista de mail prin intermediul panoului de control. Pentru aceasta facilitate se utilizeaza software SmartList.

Acces Web-Email: Aceasta facilitate va permite sa accesati casuta postala prin intermediul oricarui browser Internet. Este foarte usor de utilizat prin intermediul panoului de control.

Pagini protejate cu parola: Puteti utiliza panoul de control pentru a specifica utilizatorii care au voie sa acceseze anumite pagini sau directoare de pe site-ul dv. Cand vizitatorii doresc sa acceseze un anumit URL, li se cere sa introduca un nume si o parola, pe care le administrati prin panoul de control.

.htaccess: Pentru cei care cunosc server-ul Apache si au nevoie de setari la nivel de director, pot folosi fisierele de configurare .htaccess.

Motor decautare: In panoul de control puteti specifica directoarele in care doriti ca puternicul nostru utilitar de indexare si cautare, bazat pe WAIS, sa aiba acces. Astfel puteti oferi vizitatorilor informatii aproape instantaneu.

Contoare personalizate: Contoarele pe care vi le oferim pot fi instalate pe cate pagini doriti fara taxe suplimentare.

CGI-BIN personal: Incurajam dezvoltarea unor site-uri foarte interactive si de succes. Pentru ca site-ul dumneavoastra sa fie intr-adevar interactiv, trebuie sa aveti acces sa rulati programe in propriul CGI-BIN.

Perl,C, SH, Java: Dorim sa devenim alegerea cea mai buna a programatorilor care construiesc site-uri web. Pentru acest lucru, oferim intotdeauna programatorilor cele mai recente versiuni ale celor mai in voga programe necesare pentru a-si dezvolta aplicatiile web. (nota: oferta noastra nu include suport pentru JavaChat)

Manager de arhive:Managerul de arhive permite utilizatorului sa faca backup si sa comprime fisierele. Spre exemplu, daca aveti un numar de fisiere pentru care doriti sa pastrati un backup, puteti sa le selectati pe toate si apoi sa creati un fisier de backup care sa le contina pe toate in format comprimat.

Utilitar de creare site-uri: Cu ajutorul acestui utilitar puternic, cu aspect placut si usor de utilizat, puteti crea rapid si puteti administra propriul site Web! Acest utilitar unic si intuitiv este inclus pentru orice tip de abonament. Utilizand un Design Wizard, puteti crea propriul site cu un look profesional in cateva minute. Aceasta facilitate va ofera functionalitatea de design si administrare a prezentei dv. pe web doar prin intermediul browser-ului dv.

Apoi, utilizand editoarele de Site, Page si Field, detaliati site-ul dv. pentru a ajunge cat mai aproape de ceea ce doriti. Design-ul de site Web nu a fost niciodata mai usor!

Utilitar de inscriere in motoare de cautare: Inregistrati domeniul dumneavoastra la cele mai cunoscute motoare de cautare chiar din panoul de control fara taxe aditionale!

Formular catre email:Programul nostru special 'formular catre email' ia continutul unui formular si va trimite datele completate prin email la adresa specificata de dumneavoastra.

Formular catre PGP mail: Aceasta utilitate este foarte similara cu cea de formular catre email, exceptand faptul ca utilizeaza cheia dv. PGP pentru a encripta mesajul inainte de a va fi trimis. Cheia dv. PGP se instaleaza odata cu panoul de control.

SSL Server: Pentru a putea realiza tranzactii sigure prin Internet utilizand https://numefirma.com aveti nevoie de o companie de web hosting care ofera SSL. Noi utilizam Apache-SSL pe toate server-ele. Pentru ca SSL sa functioneze pentru domeniul dumneavoastra, trebuie sa primiti un certificat de securitate de la Equifax, Thawte sau Verisign. Puteti genera astfel un Certificate Signing Request (CSR) si sa instalati certificatul cu ajutorul panoului de control. De asemenea avem un certificat standard server-wide (pentru toate server-ele), disponbil pentru a fi utilizat.

Suport gdbm: gdbm este o baza de date Unix de standard usor pentru care oferim suport.

Suport prin email: Daca aveti nevoie de ghidare profesionala din partea unuia din membrii nostri, oferim suport prin email. Incurajam totusi clientii sa consulte documentatia oferita, ca un prim mijloc de suport.

 
    Copyright DoljNet Grup S.R.L. 2003 . Toate drepturile rezervate     Termeni si conditii