src="images/logo.gif"  
Domenii .ro !

Produse:

seturi refill

www.bestrefill.ro

Servicii :

    web hosting

    domenii ( .ro .com  )

    design web

Click pt.comparare

Informatii :

   contact
   termeni si conditii
   date tehnice

 Click pt.comparare

 

     Serverele pe care Doljnet Grup le foloseste sunt situate (fizic) in Scranton PA USA.

     Serverele se gasesc in incinte specializate NOC (Network Operations Center), dotate cu aer conditionat pentru a mentine temperatura si umiditatea la un nivel constant si optim. Securitatea este garantata de gazduirea serverelor intr-o cladire de maxima securitate, monitorizata 24 de ore din 24.

     Legatura la Internet este asigurata prin doi provideri de Internet: Sprint (http://www.sprint.com) OC3 (155mbps) si Cogent (http://www.cogentco.com) 100mbps Metro Fast Ethernet urmand ca pana la sfarsitul anului sa existe si un al treilea provider si anume o legatura Qwest (http://www.qwest.com) 100mbps Metro Fast Ethernet

     Redundanta retelei:
NOC foloseste rutare inteligenta end-user numita Border Gateway Protocol(BGP). BGP identifica calea cea mai eficienta pentru fiecare pachet de informatie si trimite pachetul respectiv pe cea mai rapida cale. Acest lucru mareste viteza cu care informatia (pagini web, fisiere, imagini, ...) sunt trimise de la NOC spre destinatie.

Harta conexiunilor Cogent:

Harta conexiunilor Sprint USA si Europa:

  

     NOC-ul este alimentat cu un curent trifazic de 800amp de la PP&L (Pennsylvania Power & Electric). Incinta este protejata cu sisteme UPS (Uninterruptible Power Supply) montate individual la fiecare rack, precum si un sistem Powerware 9135 160KVA pentru intreaga incinta. In cazurile extreme in care curentul este intrerupt exista generatorul diesel Cummins 250KW care porneste automat si furnizeaza energia necesara intregului NOC. Generatorul este alimentat de la un rezervor cu capacitatea de ~1900 litri, capabil sa functioneze fara realimentare pentru aproximativ 80 de ore.

    Aerul conditionat este furnizat de sisteme York quad-compresser / dual-blower redundant.     Aceste sisteme mentin un mediu scazut in particule si praf, cu temperatura si umiditate strict controlate.

     Calculatoarele sunt echipate cu procesor AMD Athlon XP 1600 1.4Ghz, 512MB PC133/DDR SDRAM si sistemul de operare Red Hat Linux 7.3.
 

 
    Copyright DoljNet Grup S.R.L. 2003 . Toate drepturile rezervate     Termeni si conditii